Om Hærløbet


Hærløbet

Støtte til de danske veteraner

Hærløbet er et velgørenhedsløb hvor fokus er på at det økonomiske overskud doneres til Danmarks veteraner. Siden 2012 har Hærløbet støttet projekter for veteraner og i 2018 støtter vi Ride4Rehab, som er et cykelløb som finder sted i august og vil foregå i etaper fra Frederikshavn i Nordjylland til Kastellet i København.

Hærløbet er arrangeret af frivillige Kadetter, som er under uddannelse ved Hærens Officersskole og vi bestræber os på at du får en god oplevelse i løbeskoene og at du ser resultatet af din donation gennem dit startnummer.

Hærløbet er et motionsløb for alle – rutinerede løbere som søger udfordringer i Søndermarkens kuperede terræn så vel som urutinerede løbere som søger naturoplevelse i byen. Tag gerne børn med – vi sørger for underholdning og pasning i Slotsgården mens du løber.

Når du kommer i mål vil der være en forfriskning, lidt mad og salg af fadøl og grillpølser i gården. Vi kårer 1., 2. og 3. pladsen hos hhv. kvinder og herre samt trækker lod om hotelophold, faldskærmsspring mm.

 

Vi glæder os til at se dig!

 

Med venlig hilsen

Hærløbet