hærløbet
Programmet

16:00 - Afhentning af startnummer og t-shirts. Kom i god tid! Udleveringen lukker kl. 17:45.
Du kan desuden købe et startnummer, hvis du ikke fik købt et inden løbet. Startnummeret koster 250,- på løbsdagen. Salget lukker kl. 17:45
17:45 - Snørebåndene er snørret og startnummeret sidder på løbetrøjen - alle er klar!
17:45 - Åbningstale ved Chefen for Hærens Officersskole.
18:00 - Burden Run skydes i gang!

Burden Run er et OCR/CrossFit inspireret løb, der har til fomål at synliggøre den belastning, som danske veteraner har oplevet på deres udsendelser. Burden Run gennemføres af 10 udvalgte hold (herunder hold fra alle tre værn) og stiller høje krav til den enkelte deltagers form samt holdets samarbejdsevne.


18:10 - Det Danske Faldskærmslandshold gør deres entré fra luften over Søndermarken med et opvisningsspring
18:20 - 10 km skydes i gang!
18:30 - 5 km skydes i gang!

Om ruten

Med udsigt til Frederiksberg Slot

Startskuddet til løbet går ved porten til Frederiksberg Slot, hvorefter løberuten går i Søndermarken, hvor der løbes på skovstier i den idylliske have. Ruten er lettere kuperet og har en strækning med en glimrende udsigt til Frederiksberg Slot, hvilket danner rammerne for et motionsløb, som alle kan deltage i uanset alder, køn og kunnen.

Konkurrence eller leg

Vi ønsker, at dette skal være løbet, hvor du eksempelvis kan konkurrere med din kollega om hurtigste tid på 10 km, tage dine børn med for at løbe 5 km med nogle seje soldater eller gennemføre løbet i rask gang med en veninde eller en gammel soldaterkammerat.

Distancer

Du kan vælge en af følgende distancer:
• 5 kilometer
• 10 kilometer

Tryk for at se rute