Sponsorer


Økonomiske sponsorer for Hærløbet 2018

HKKF

HKKF støtter Hærløbet med et flot økonomisk bidrag.
 
HKKF_logo farve lille

Danmarks Veteraner

Danmarks Veteraner støtter Hærløbet med et flot antal frivillige ildsjæle på selve løbsdagen, forberedelserne op til samt økonomisk støtte.
 

Veteranstøtten

Veteranforeningen støtter Hærløbet med et antal frivillige ildsjæle samt økonomisk støtte.

 

Veteranstøtten-rundel-png-150x150

Gardernetværk

Gardernetværk er en forening for nuværende og tidligere gardere ved Den Kongelige Livgarde.
 
Vi er glade for at Gardernetværk ønsker at støtte op om Hærløbet, og foreningen støtter i år Hærløbet med et økonomisk bidrag.
 
 
 

 SKANACID

SKANACID A/S er et dansk firma som specialiserer sig inden for isolering, industriteknik og defence and security. SKANACID A/S er en spændende samarbejdspartner for Hærløbet, på grund af deres styrke inden for Defence & Security.

                                       

GF Klub 194

GF Klub 194, Officerer og civile under Forsvarsministeriet, er en dansk forening underlagt GF Forsikring.
 
Vi er glade for at GF 194 igen i år ønsker at støtte op om Hærløbet, og foreningen støtter i år med et økonomisk bidrag.
 
Det er vi taknemlige for!
 
 
 

 

Produktsponsorer for Hærløbet 2018

 GrejFreak.dk

Alt hvad hjertet begærer inden for udstyr til både miltær brug, jagt eller outdoor aktiviteter

GrejFreak har doneret lodtrækningspræmier til Hærløbets og støtter med præmier på løbsdagen!

Løberen

Løberen forhandler en lang række kvalitetsprodukter til løb og leverer en lækre præmier til Hærløbet 2018 samt årets flotte Hærløbs t-shirt. Derudover har Løberen stillet sit store netværk til rådighed for Hærløbet og fungerer som samarbejdspartner.

SportPicture

SportPicture tilbyder professionelle billedservice samt markedsføring af sportsarrangementer. En af deres kerneydelser er professionel billedservice leveret af professionelle action fotografer med mange års erfaring. De er Nordens førende leverandør af både personlige deltagerbilleder og promotionbilleder til markedsføring af arrangementer.

I forbindelse med Hærløbet tilbyder SportPicture professionel billedservice, hvilket medfører en masse "action"-billeder til løberne.

 

Friluftsland

Friluftsland er en dansk butikskæde, der forhandler udstyr til friluftsliv, og har blandt andet også meget lækkert udstyr som er lækkert for soldater.
 
Vi er glade for at Friluftslands ønsker at støtte op om Hærløbet, og foreningen støtter i år Hærløbet med et økonomisk bidrag.
 
 
 

 

 NOCCO

NOCCO er en velsmagende funktionel drik, som er udviklet af den svenske sundheds- og fitnessorienterede virksomhed No Carbs Company. No Carbs Company lancerede sit første produkt i december 2014 og findes i dag på 31 markeder. NOCCO blev lanceret i Danmark i 2015.

Når du har løbet og har pustet ud i Slotsgården, kan du smage drikken og gøre en god handel som kan glæde dig i hverdagen..

                                       

Tardigrade Tactical

TardigradeTactical er et dansk firma, der specialiserer sig i design af tekstilprodukter til politiets og militærets personel, samt den private sikkerhedsbranche. Tardigrade Tactical blev grundlagt i 2009 og har samlet set over 20 års erfaring med brug og design af militær udrustning til den moderne kampplads, både nationalt og under indsættelse i internationale missioner.
 
Tartigrade Tactical vil være synlige på dagen med nogle lækre lodtrækningspræmier og vil ligeledes give nogle lækre gadgets til goodiebagsne. 
 

 tardigrade_logo_NY

 N!CKs & CLIF bar

N!CKS laver energi- og proteinbarer som er glutenfri og sammen med CLIF bar håber vi, at der er noget for enhver smag før/efter løbeturen! Vi har prøvesmagt det hele og melder at det er mere end godkendt.

Når du har løbet og har pustet ud i Slotsgården, kan du smage barerne og gøre en god handel som kan glæde dig i felten/hverdagen.

Efter Hærløbet donerer N!CKs & CLIF bar overskuddet af deres salg til Hærløbsorganisationen.

                                       

________________________________________________________________________

Bliv sponsor

Har du eller din virksomhed interesse i at blive sponsor for Hærløbet?

For aftale om et uforpligtende møde med medlemmer fra Hærløbets bestyrrelse, kontakt os på info@haerloebet.dk