hærløbet

SPONSORER 2019

Skechers

Skechers laver komfortable sko til både damer og herre. Skechers støtter Hærløbet 2019 med et flot økonomisk bidrag samt præmier.


Løberen

Løberen forhandler en lang række kvalitetsprodukter til løb og leverer i år lækre præmier til Hærløbet. Herudover støtter de med at producere dette års officielle Hærløbs t-shirt som er af mærket Craft.


HKKF

Hærens Konstabel- og Korporalforening er en fagforening for alle Hærens konstabler og korporaler samt værnepligtige. HKKF støtter Hærløbet 2019 med et flot økonomisk bidrag.


Soldaterforsikring

Soldaterforsikringen er en privat forsikring for Danmarks værn og tegner forsikringer for en lang række persongrupper tilknyttet Forsvaret. Soldaterforsikring støtter Hærløbet 2019 med et flot økonomisk bidrag og en præmie.


Wiley-X

Wiley-X støtter Hærløbet 2019 med præmier.


Danmarks Veteraner

Danmarks veteraner støtter Hærløbet med et flot antal frivillige på løbsdagen samt økonomisk støtte.


Veteranstøtten

Veteranstøtten støtter Hærløbet med et flot antal frivillige på løbsdagen samt økonomisk støtte.


GrejFreak

GrejFreak tilbyder outdoor- og militærudstyr online. GrejFreak støtter Hærløbet 2019 med forskellige produkter indenfor førnævnte kategori.


ActiveAid

ActiveAid tilbyder produkter og viden om meningsfuld træning. ActiveAid støtter Hærløbet 2019 med et flot økonomisk bidrag samt præmier.


GF Forsikring

GF Forsvarsklubber er en forsikringsklub for alle Tjenstgørende og ikke tjenstgørende personer i Forsvaret og ved Redningsberedskabet. GF Forsvarsklubber støtter Hærløbet 2019 med et flot økonomisk bidrag samt drikkevand til alle deltagere.